Întrunirea Berii - Oct. 2015 - Cluj-Napoca

Evenimentul care a adus pentru prima dată împreună microberării precum Ground Zero, Sikaru, Zăganu, Sara, Clinica de Bere, Nemțeana și Hophead a fost unul cu adevărat reușit.
 


Noi, Vrăjitorii din Orz suntem foarte fericiți și onorați că am fost acolo și în plus că am putut organiza o altă premieră pentru România, primul concurs național destinat iscusiților hemebreweri și berilor lor speciale. Au fost prezenți foarte mulți oameni talentați în ale brewing-ului și vă spunem drept, berile lor ne-au dat pe spate. În urma micului nostru concurs amical am facut și un top și am dat și niște premii inedite.
 
Este excelent că s-a format o comunitate și nu putem bănui decât că aceasta va avea un cuvânt major în ceea ce privește viitorul berii craft românești. Și ar fi păcat să nu fie așa. Vorbim despre toți cei prezenți acolo, despre entuziasmul și prietenia cu care ne-au împărtășit povești cu și despre bere.
 
Apecierea și respectul merg către toți cei implicați, către prietenii noștri Norbert, Flaviu, gazda noastră - Restaurantul Hugo, excelentele microberării românești, către curajoșii homebreweri și tuturor celor care au ales să bea împreună cu noi o bere de calitate.
 
Am simțit pasiunea pentru bere peste tot unde pășeam. Lucrul ăsta e copleșitor pentru niște vrăjitori de rând însă pe noi ne-a ambiționat. Inventăm vrăji noi și ne vedem curând la următoarea întâlnire.

 
 
 
 

Despre noi

Asociatia Vrajitorilor din Orz

Social Media

Stay connected and follow us: